شمارش معکوس برای تعیین تکلیف متقاضیان خودروهای وارداتی برقی/ایجاد صف انتظار برای بازماندگان از خرید
پس از یک هفته تاخیر، بالاخره قرار است فردا، شنبه ۱۹ خرداد ماه نتیجه نهایی اولویت بندی خودروهای وارداتی برقی مشخص شود و عدهای در مرحله اول خودروهای خود را دریافت کنند و عدهای که از این گردونه باز میمانند، در صف انتظار برای واگذاری قرار گیرند؛ هر چند دسته سومی هم وجود دارند که به هر حال از این چرخه خارج شده و باید دوباره شانس خود را امتحان کنند.
عرضه و ثبتنام خودروهای وارداتی برقی در سامانه ویژه این خودروها برای اولین بار از ۳۰ اردیبهشت ماه آغاز و تا ۵ خرداد ادامه یافت. با استقبال عجیبی که از سوی مردم شد، ۱۴۰ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودروی وارداتی برقی با بلوکه کردن ۱۰۰ میلیون تومان، ثبت نام کردند.
آن طور که مهدی ضیغمی، معاون وزیر صمت و مجری طرح واردات خودرو وزارت صمت وعده داده بود، باید طی هفته جاری که امروز آخرین روز آن است، متقاضیان خودروهای وارداتی برقی اولویت بندی و نتایج اعلام می شد که این اتفاق رخ نداد.
حالا در شرایطی با خلف وعده مسئولین مرتبط در اعلام اسامی کسانی که موفق به دریافت خودرو وارداتی برقی شده اند، مواجه شدیم که طبق روال همیشگی باز هم خبری از عذرخواهی از افراد متقاضی نیست؛ هر چند با یک هفته تاخیر، مهدی تقدسی، مدیر سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی در گفتگویی خبر داده است که فردا، شنبه ۱۹ خردادماه نتایج نهایی اولویت بندی خودروهای وارداتی مشخص خواهد شد.
کدام متقاضیان حذف خواهند شد؟
تقدسی توضیحاتی در مورد روند اولویت بندی متقاضیان ارائه داده و گفته است که متقاضیان سه دسته خواهند شد. دسته اول متقاضیانی که خودرو به آن ها تخصیص داده شده است و باید منتظر دریافت پیامک از سوی شرکت واردکننده خودرو برای انعقاد قرارداد و واریز وجه باشند.
دسته دوم متقاضیانی هستند که در صف انتظار خرید خودروی مورد نظر قرار می گیرند تا در صورت عدم تکمیل وجه دسته اول و یا افزایش ظرفیت فروش، خودرو به آن ها تخصیص داده شود. دسته سوم هم متقاضیانی هستند که در وضعیت عدم تخصیص خودرو قرار می گیرند و برای خرید خودروهای برقی در عرضه های بعدی باید مجدد حساب خود را بلوکه و ثبت نام کنند.
به گزارش اقتصادآنلاین، در حالی ۱۴۰ هزار نفر برای دریافت حدود ۱۰ هزار خودروهای وارداتی برقی رقابت می کنند که روند خرید خودروهای وارداتی بنزینی و همچنین نبود زیرساخت های کافی برای خودروهای برقی، حاکی از این است که متقاضیان بیشتر با هدف کسب سود به دنبال خرید این خودروها هستند.