همسر و فرزندان ابراهیم رئیسی چه مسئولیتی دارند؟
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی شهادت رئیسجمهور و همراهانش، ۵ رو عزای عمومی اعلام کردند ولی هنوز تصمیمی برای تعطیلی عمومی اعلام نشده و تا این لحظه همه امور کشور طبق روال عادی برقرار است.
ابراهیم رئیسی هشتمین رئیس جمهور ایران پس از انقلاب اسلامی بود. ابراهیم رئیسی در سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری در سال 1400 توانست به عنوان منتخب مردم به ریاست قوه مجریه برسد. ابراهیم رئیسی و همراهانش در روز 30 اردیبهشت 1403 بر اثر حادثه سقوط هلی کوپتر به شهادت رسیدند.
ابراهیم رئیسی با جمیله علم الهدی دختر ارشد آیت الله سید احمد علم الهدی امام جمعه مشهد در سال ۶۲ ازدواج کرده و دارای دو فرزند دختر است. هر دو دخترانش ازدواج کرده و متاهل هستند و دارای دو نوه نیز می باشد. همچنین داماد احمد علم الهدی امام جمعه امام جمعه مشهد است.
جمیله علم الهدی استاد دانشگاه در سال ۱۳۴۴ در مشهد به دنیا آمده و پژوهشگر ایرانی و رئیس کمیسیون تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی می باشد. وی دختر احمد علمالهدی و همسر ابراهیم رئیسی ریایت قوه قضاییه است
دکتر جمیله علم الهدی آثاری چون مبانی تربیت اسلامی و برنامهریزی درسی و تعالی انسان از دیدگاه مولانا و یاسپرس و مناظرههایی در باب علم دینی و …..را به رشته تحریر درآورده است.
وی دانش آموخته رشته علوم تربیتی در مقطع دکترا بوده و در سال ۱۳۸۰ دکترای خود را از دانشگاه تربیت مدرس گرفته و استاد علوم تربیتی دانشگاه شهید بهشتی و رئیس کمیسیون تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی می باشد.
فرزندان ابراهیم رئیسی
دختر اول رئیس قوه قضاییه دارای ۲ مدرک کارشناسی ارشد علوم اجتماعی از دانشگاه الزهرا و علوم قرآن و حدیث از دانشگاه علوم حدیث شهرری است.
دختر دوم آیت الله رئیسی نیز دانشجوی کارشناسی رشته فیزیک در دانشگاه شریف است.
ریحانه سادات رییسی ، که به عنوان نماینده حجتالاسلام والمسلمین سید ابراهیم رییسی در برنامه گفتوگوی ویژه خبری شرکت کرده بود، درباره سوابق کاری پدرش گفت: ایشان ابتدا دادستان همدان بودند و بعد از آن دادستان کرج شدند. بعد از آن هم به عنوان دادستان تهران انتخاب شدند. ایشان پس از آن به عنوان رئیس بازرسی کل کشور انتخاب شدند،
وی ادامه داد: پس از آن، رییسی معاون اول قوه قضاییه شد و بعد از آن هم مسئولیت دادستان کل کشور را برعهده گرفتند. بعد از آن هم مسئولیت تولیت آستان قدس رضوی برعهده داشتند و بعد از حدود سه سال هم رئیس قوه قضاییه شدند.