کمیته فنی فدراسیون فوتبال یا کشک علی پروین؟
شنیدن خبر عضویت امیر قلعهنویی، سرمربی تیم ملی فوتبال، در کمیته فنی فدراسیون، نکات جالبی را مطرح میکند. این کمیته که هنوز به ترکیب کامل خود نرسیده است، از برخی جهات جای تردید و نقد دارد.
شنیدن خبر عضویت امیر قلعهنویی، سرمربی تیم ملی فوتبال، در کمیته فنی فدراسیون، نکات جالبی را مطرح میکند. این کمیته که هنوز به ترکیب کامل خود نرسیده است، از برخی جهات جای تردید و نقد دارد.
مجید جلالی، که ریاست این کمیته را بر عهده دارد، نزدیک به پنج ماه است که در این سمت فعالیت میکند. انتخاب او برای این سمت، نیازمند زمان است تا کارکرد این کمیته و افراد حاضر در آن را مورد ارزیابی قرار دهد. اما وقتی به انتخاب اعضای کمیته مینگریم، سوالاتی درباره تاثیرگذاری و کارآمدی آن به ذهن میرسد.
یکی از اعضای کمیته، محمود شیعی، مدیرعامل سابق باشگاه پیکان و نماینده باشگاهها در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال است. شیعی طی پنج سال حضورش از سال ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۹ هیچ اقدام قابل توجهی انجام نداد و بیشتر به عنوان یک مدیر امتحانپسداده شناخته میشود. او همچنین در ماجرای «ویلموتسگیت» تمام تقصیرها را به گردن مهدی تاج انداخت. سوالی که مطرح میشود این است که حضور یک مدیرعامل امتحانپسداده در کمیته فنی فدراسیون فوتبال چه توجیهی دارد؟
دیگر عضو کمیته، احمد خداداد، با سوابقی بیش از نیم قرن، متولد ۲۷ فروردین ۱۳۲۵، فوتبال خود را در کیان سپری کرده و در ۲۸ سالگی سرمربی هما در لیگ تخت جمشید شد. او بیشترین دوران حضور به عنوان سرمربی تیم ملی دانشجویان را دارد و در تیمهای مختلفی فعالیت کرده است. با وجود زحمات زیاد او برای فوتبال کشور، سوالی که مطرح میشود این است که آیا او در این سن و سال میتواند کمکی به فوتبال کند؟
به جمع این اعضا قرار است یک پیشکسوت دیگر، یک خانم و یک نماینده از فوتبال ساحلی اضافه شوند تا جمع هفتنفره کامل شود. حضور یک خانم توجیهپذیر است، اما اضافه شدن یک پیشکسوت دیگر چرا لازم است؟ آیا خداداد پیشکسوت نیست؟ و چرا فوتسال نباید نماینده داشته باشد؟
این ابهامات نشان میدهد که انتقاد علی پروین از کمیته فنی با تعبیر «کشک»، شاید چندان هم بیاساس نباشد.