کدخبر: ۱۲۵۷
تاریخ خبر:

۸۰ درصد ایرانیان درآمد کمتر از ۱۰ میلیون تومان دارند

امروز بین ۷۰ تا ۸۰ درصد مردم کشور ما کم‌تر از ۱۰ میلیون تومان درآمد دارند که همین مسئله باعث می‌شود فقر تغذیه و فقر غذایی بر معیشت خانوارهای ایران حاکم شود که به حتم تاثیر این فقر بر زنان و کودکان بیشتر است.

۸۰ درصد ایرانیان درآمد کمتر از ۱۰ میلیون تومان دارند

۶۰ درصد افرادی که در حال حاضر دچار ناامنی غذایی هستند، زنان و دختران هستند. نزدیک به دو سوم کشورهای جهان، زنان بیشتر از مردان گرسنه می مانند.

فقر غذایی یکی از موضوعاتی است که نه تنها در ایران بلکه در تمام جهان بعد از جنگ اوکراین و روسیه مطرح است و در ایران این شرایط به دلیل وجود تحریم ها و شرایط اقتصادی بدتر نیز شده است. هم اکنون بیش از ۸۶۶ میلیون نفر در جهان کمبود تغذیه دارند و تنها دیروز ۲۱ هزار نفر به جمعیت بیش از ۱۰ میلیون نفری که از گرسنگی جان خود را در یک سال اخیر از دست داده اند، اضافه شده است.
سالهای پیش شبکه‌ای در سازمان ملل تشکیل شد تا  مشکلاتی مثل فقر ، تخریب محیط زیست، نابرابری، تولید و مصرف، فساد و بسیاری از مشکلات دیگر از این دست را با متعهد بودن کشورهای عضو رفع کنند اما متاسفانه چه در ایران و چه در جهان بدون شک می‌توان نتیجه گرفت که تمام تلاش‌ها تا کنون برای از بین بردن گرسنگی، ناامنی غذایی و سوءتغذیه بی‌فایده بوده است. این درحالی است که زنان در سراسر جهان هرروز بیشتر از مردان، با فقر غذایی و گرسنگی روبرو هستند.
محمد صادق مشایخ  رئیس کمیسیون توسعه بازرگانی بنیاد امید ایرانیان، درباره فقر غذایی در کشور و تاثیر آن بر روی زنان گفت: به شخصه هیچ وقت نمی‌خواهم این مسئله را قبول کنم که کشور ما دچار فقر مالی است و در اثر این فقر دچار فقر غذایی است زیرا وقتی کشور کوچکی مثل قطر
میلیاردها دلار هزینه برای جام جهانی انجام می‌دهد سخت است متصور شد که ایران به عنوان مادر خلیج فارس که همه این کشورهای کوچکتر  از ما جدا شدند دچار فقر مالی است که از آن فقر غذایی متولد می شود.
رئیس کمیسیون توسعه بازرگانی بنیاد امید ایرانیان ادامه می‌دهد: کشور می‌توانست ظرفیت‌های گوناگون در بخش کشاورزی موفق داشته باشد و با مدرن کردن کشاورزی جلوی بسیاری از مشکلات را بگیرد اما با سو مدیریت به جایی رسیده‌ایم که باید از میزان فقر غذایی در کشور صحبت کنیم و برای آن چاره جویی داشته باشیم. دشت مغان ما هم اکنون می‌تواند، نیازهای ما را در زمینه تامین غلات مرتفع کند اما متاسفانه هیچ برنامه جامعی در این زمینه وجود ندارد.
مشایخ با بیان اینکه ما در دوره ریاست جمهوری آقای خاتمی با تولید سالیانه ۱۰ میلیون تن گندم به خودکفایی در تولید گندم رسیدیم اما بعد از آن دوره این عدد کم تر و به ۵ میلیون تن رسید افزود: این کاهش تاثیر  سو مدیریت ها است.
امروز بین ۷۰ تا ۸۰ درصد مردم کشور ما کم تر از ۱۰ میلیون تومان درآمد دارند که همین مسئله باعث می شود فقر تغذیه و فقر غذایی بر معیشت خانوارهای ایران حاکم شود که به حتم تاثیر این فقر بر زنان و کودکان بیشتر است.
رئیس کمیسیون توسعه بازرگانی بنیاد امید ایرانیان خاطرنشان کرد: سو مدیریت‌ها باعث شده تا در روزهای سخت قرار بگیریم. امروز هرچند که خیلی دیر شده است اما باید از سوی نهادها و قوای مختلف اقدامات جدی صورت بگیرد تا اعتماد از دست رفته مردم بازگردد و بتوانیم از این شرایط سخت بگذریم.
 
copied
ارسال نظر
 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت پنجره هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

اخبار روز سایر رسانه ها

    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت پنجره هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    وب گردی